مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت خودرو‌های ملی در بازار امروز | قیمت خودرو همچنان سوار بر موج نوسان (۶ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۶۹۲۵
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۲
قیمت خودرو‌های ملی در بازار امروز | قیمت خودرو همچنان سوار بر موج نوسان (۶ آذر ۱۴۰۲)
با توجه به نوساناتی که قیمت خودرو‌های داخلی طی چند روز اخیر داشته، می‍‌توان گفت در حقیقت تغییر آنچنانی نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در این گزارش به بررسی قیمت خودروهای ایرانی در بازار امروز می‌پردازیم.

قیمت روز محصولات ایران خودرو

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۱ به ۴۸۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۳ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۲۲ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۲ میلیون گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۱۰ میلیون تومان است که طی هفته گذشته ۲ میلیون گران شده است. این خودرو از تیر تا به امروز ۱۸۱ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ نیز امروز به ۵۴۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۷ میلیون تومان گران شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۵۷ میلیون تومان است که نسبت به هفته گذشته ۵ میلیون افزایش پیدا کرده است.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۱ امروز ۷۶۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. این خودرو تقریبا طی چهار ماه گذشته ۱۵۵ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این ۷۹۰میلیون تومان است که طی روز گذشته ۵ میلیون بالا رفته است. این مدل طی چهار ماه گذشته ۱۱۷ میلیون ارزان شده است.

قیمت تارا اتوماتیک مدل V ۲ سال ۱۴۰۱، ۷۵۵ میلیون تومان است که نسبت به هفته گذشته ۱۰ میلیون گران شده است. تارا اتوماتیک صفر مدل V ۲ سال ۱۴۰۲ هم ۷۸۰ تومان قیمت خورده است که نسبت به هفته گذشته ۱۰ میلیون بالا رفته است.

قیمت تارا دنده‌ای V ۱ سال ۱۴۰۲ هم به ۶۶۸میلیون تومان رسیده است که نسبت به هفته گذشته ۴ میلیون کاهش یافته است و طی سه ماه گذشته ۱۵۱ میلیون ارزان شده است.

قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی ۷۹۷ میلیون تومان رسیده است که به معنای افزایش ۳میلیونی طی یک روز است. این خودرو نسبت به خرداد ۱۲۷ میلیون تومان ریزش داشته است.

قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۵۹۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۸ میلیون گران شده است و طی چهار ماه گذشته ۲۰۲میلیون ارزان شده است.

قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۰۸ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ۱۲ میلیون ارزان شده است. رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز ۵۲۳ میلیون تومان که نسبت به هفته گذشته ۵میلیون کاهش پیدا کرده است.

قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۴۷۴ میلیونی شده است که طی روز گذشته ۴ میلیون بالا رفته است.

قیمت سمند EF ۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۳۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.

قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۴۵ میلیونی شده است که نسبت به روز گذشته ۲ میلیون گران شده است. قیمت سمند سورن پلاس ۱۴۰۲ نیز ۵۶۰ میلیون تومان است شده است که به معنای ثبات طی روز گذشته است.

قیمت پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۲۲ میلیون اعلام شده است که طی روز گذشته ۲ میلیون افزایش پیدا کرده است.

قیمت پژو پارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۲ نیز ۵۰۳میلیون تومان شده است و نسبت به روز گذشته ۳ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو پارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۲ نیز به ۶۵۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون گران شده است. این مدل گرانترین پژو پارس است.

قیمت هایما ۸ S مدل ۱۴۰۲ نیز یک میلیاردو۶۷۵ میلیون تومان شده است که طی روز گذشته ثابت مانده است. قیمت هایما S ۵، ۶ سرعته اتوماتیک مدل ۱۴۰۰ به یک میلیاردو ۱۷۵ میلیون تومان رسیده است که ۱۰ میلیون کاهش پیدا کرده است.

قیمت وانت آریسان ۲ مدل ۱۴۰۲ نیز امروز ۳۸۳ میلیون تومان اعلام شده است که ۳ میلیون گران شده است.

قیمت روز محصولات سایپا

قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۳۵ میلیون تومان است و نسبت به روز گذشته ۵ میلیون افزایش پیدا کرده است.

قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم حوالی ۲۵۷ میلیون تومان به روزرسانی شد؛ که ۲ میلیون گران شده است.

قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ نسبت به هفته گذشته ۲ میلیون گران شده است و ۳۳۲ میلیون تومان اعلام شد.

قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۱ نیز به ۳۴۲ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ۲ میلیون بالا رفته است.

قیمت ساینا S دنده ای مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۵۲ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود که نسبت به روز گذشته ۲ میلیون بالا رفته است.

قیمت ساینا S اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۳۲ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۷ میلیون گران شده است.

قیمت ساینا EX دنده‌ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۳۷ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۲ میلیون بالا رفته ست.

قیمت کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۵۳ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته ۳ میلیون گران شده است.

قیمت کوییک SR دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ نیز به ۳۶۴ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته یک میلیون گران شده است.

قیمت کوییک دنده‌ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۵۶ میلیون تومان شده است که ۴ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۵۶ میلیون است که تغییر نکرده است.

قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۵۲ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۲ میلیون گران شده است.

قیمت شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ امروز به ۷۵۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۲ میلیون گران شده است.

قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به۵۸۰ میلیون تومان رسیده است که ۳ میلیون گران شده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۵۲ میلیون تومان فروخته می‌شود که ۲ میلیون گران شده است.

قیمت شاهین GL دنده‌ای صفر مدل ۱۴۰۲ نیز امروز ۵۶۳ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۴ میلیون گران شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->